Sunnfjordrc.no
https://sunnfjordrc.no/

Bruk av storevannet i 2014
https://sunnfjordrc.no/viewtopic.php?f=34&t=3483
Side 1 av 1

Forfatter:  stressballen [ Ons Mai 28, 2014 5:19 pm ]
Innleggets emne:  Bruk av storevannet i 2014

Vi har nå fått bekreftelse fra kommunen på at storevannet er tilgjengelig til radiostyrte båter i 2014. Samme regler som før er gjeldende, det vil si at kun elektrobåter er tillatt. Såkalte "stille" radiostyrte elektrobåter kan brukes hele tiden, men bråkete elektro speedbåter må kjøres mellom kl 13 og 17 på lørdager og søndager. Da tenker vi på speedbåter med børsteløs motor som gir veldig høyfrekvent lyd. Det er ikke sikkert dette vil gjelde alle speedbåter, det er bare å bruke hodet der folkens. Vi vet hva som bråker og hva som ikke bråker. Nitro og bensinbåter er fortsatt ikke lov å kjøre på storevannet, med mindre det er på et større båttreff arrangert av klubben.

Når det gjelder parkering så må vi også tenke oss litt om. Vi kan parkere på oppmerkede parkeringsplasser, altså på steder det er lov å parkere. Hold dere unna oppkjørslene til folk, og unngå kjøring helt til vannkanten, ikke for avlossing engang. Slikt vil bare skape irritasjon. Hvis det er et planlagt og innmeldt større båttreff i løpet av sommeren, så kan vi ta dialogen om parkering av biler for avlossing når det blir aktuelt.

Have fun boating :)

Forfatter:  Torst [ Lør Aug 16, 2014 11:31 pm ]
Innleggets emne:  Re: Bruk av storevannet i 2014

Kor er den beste plassen på vatnet å være totalt sett bortsett frå kaia ved barnehagen?
Har tolka at det er lite aktivitet med båter, men korleis er interessen for eit båttreff ei helg med godvær i haust?

Forfatter:  Håvard [ Søn Aug 17, 2014 6:30 pm ]
Innleggets emne:  Re: Bruk av storevannet i 2014

Er vel nedafor gamleheimen som er det beste alternativet til kaia.. Eg håper å få opp riggen på atlantisen i løpet av ikkje altfor lang tid og håper då eg får tatt i bruk vatnet igjen :)

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/